Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken galantine
- 150 g mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces
- 300 g chicken breast, skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
- 300 g chicken leg meat, skinless, boneless (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp vegetable salt, homemade,
- 500 g water
Dill yoghurt sauce
- 10 - 15 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 garlic clove
- 300 g plain yoghurt
- 50 g mayonnaise
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 140 kJ / 34 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Speedy Bassara
25 min
Greek Rice Pudding (Rizogalo)
1sa 10 dk
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Egg-free mayonnaise
10min
Guacamole
10min
Breadcrumbs
5 min
Boiled eggs
20min
Penne with mussels
1h 5min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
10min