Compatibele versies
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Cauliflower Curry
45 Min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 Min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Espresso 'Baked' Beans
35min
Chicken in Yoghurt
1h
Tomato Rice
30min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Veracruz Fish
30min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h