![Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/159837.jpg)
Compatibele versies
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 2 garlic cloves
- ¼ - ½ tsp cayenne pepper, to taste
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod; 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour
- 1 tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g plain yoghurt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Provencale
1 Std.
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5h 15min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 Min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 Std.
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Seven Spice Chicken with Rice
35 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 Min