Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 300 g potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 10 g cornflour (2 Tbsp)
- 50 g cream
- 200 g plain flour
- 5 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Filling and Assembly
- 1 onion, quartered
- 100 g chorizo, sliced
- 50 g olive oil
- 50 g tomato purée
- 50 g water
- ¼ tsp ground black pepper
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g frozen spinach, defrosted, drained
- 200 g tomatoes, sliced (1 cm)
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- 200 g Gouda cheese, diced (2 cm)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1119 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Tagliatelle with Pumpkin
1 Std. 10 Min
Tomato Pie
3 Std.
Vegetable Tart
1h 15 min
Chickpea and Ham Balls
35 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 Std.
Pumpkin Quiche
2 Std. 5 Min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Baked Penne with Vegetables
1 Std. 5 Min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min