Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
- 25 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 10 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
- 150 g dry white wine
- 150 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2558.3 kJ / 611.5 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 238 mg
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 Std.
Smoked Haddock and Spinach Tart
2 Std. 30 Min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2h 25 min
Crayfish Pies
1 Std. 15 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25 Min
Chicken Cacciatore
50 min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min
Lamb Stew
50 min
Ham and Mustard Toasts
3h
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Steamed Salmon Parcels
55 Min