Apparaten en Accessoires
Rolled Shoulder of Lamb
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 30min
8 portions
Ingrediënten
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
238 mg
Eiwitten
37.1 g
Calorieën
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Vetten
48.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
20.6 g
Koolhydraten
1.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Basque Chicken
1 h 10 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Circassian Chicken
2 h
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Italian Crusted Lamb
5 h
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Salmon and Courgette en Croute
1 h
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 h 15 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min