Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
- 25 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 10 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
- 150 g dry white wine
- 150 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2558.3 kJ / 611.5 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 238 mg
Alternatieve recepten
Smoky Pork and Beans
3h
Arbroath Smokie Soup
40p
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 Std.
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Kedgeree
45p
Petit Gateaux of Nuts and Chocolate
25p
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30 min
Beef in Stout
1h 40 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Sautéed Pork with Cider
55min