Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
- 25 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 10 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
- 150 g dry white wine
- 150 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2558.3 kJ / 611.5 kcal
- Eiwitten
- 37.1 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 48.5 g
- Verzadigd vet
- 20.6 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 238 mg
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Pork with Spinach Lentils
20 min
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Geen beoordelingen
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Basque Chicken
1h 10min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min
Italian Crusted Lamb
5h