Apparaten en Accessoires
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
75 g Madeira winedry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (optioneel)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
2 Tbsp creamcrème fraîche2 Tbsp
-
cornflour1 heaped Tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
28 g
Calorieën
961 kJ /
230 kcal
Vetten
7 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Greek Style Pork Stew
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min