Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g pork tenderloin, cut in slices (1 cm)
- 100 g button mushrooms, cut in slices
-
75
g dry vermouth
of 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp hot mustard
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper, adjust to taste
-
2
Tbsp crème fraîche
of 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 961 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min