![Pork Fillet with Mustard Sauce Pork Fillet with Mustard Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3DEFB278-DA68-49FC-84CB-A72E0B1D4049/Derivates/5E2A47E1-9C6C-49B4-83A3-EEEBD8977A02.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
- 100 g button mushrooms, sliced
-
75
g vermouth, white
of 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove (optioneel)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp English mustard
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
of 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
2
Tbsp crème fraîche
of 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 804 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 25.87 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 7.82 g
- Vezels
- 0.83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Beef Stroganoff
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 godz. 5 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Beef Bourguignon
1h 30min
Pork fillet with mustard
35 Min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min