Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Beef Stroganoff
1sa
Pork Chops with Orange
2h 25min
Chicken Cacciatore
50 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 dk
Beef Goulash
2u. 45min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef Bourguignon
1h 30min