![Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1E4C20A3-D361-45F4-B6B4-2820DF64FDD5/Derivates/EC7F662D-7964-45D6-AEDC-34DE11F97B5F.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1 godz.
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 мин.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 мин.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 мин.
Beef Goulash
2h 45min
Beef Bourguignon
1ч. 30 мин.
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Beef with Mushrooms
30 min