Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g shallots, peeled
- 150 g red wine
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 7 cm)
- 1 pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 130 g water
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube (for 0.5 l) - 8 juniper berries (optioneel)
-
25
g cherry jam
of 25 g red berry jam - 20 g butter
- 1 tsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Honeyed Chicken
25 Min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 Std. 15 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 dk
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min