
Apparaten en Accessoires
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
shallots peeled30 g
-
red wine150 g
-
carrots cut in sticks (1 cm x 7 cm)300 g
-
pork fillet (500 g, approx. Ø 6 cm)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water130 g
-
meat stock paste½ tsp
-
juniper berries (optioneel)8
-
cherry jam25 g
-
butter20 g
-
cornflour1 tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
250 kcal /
1047 kJ
Eiwitten
29 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
11 g
Vezels
2.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland