Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 10 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g feta cheese, crumbled
- 80 g preserved red peppers (Peppadew®), drained
- 4 chicken breasts (approx. 140 g each)
- ½ tsp fine sea salt, plus 2 pinches
- ¼ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 1 tsp paprika
- 600 g water
- 150 g couscous
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 50 g lemon juice
- 80 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2221 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Indochine Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55 dk
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Chicken breasts pizzaiola
55 dk
Peppermint Crisp Parfait
2h 25 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 Std.
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 dk
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40min