Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dill Butter
- 25 g fresh dill
- ¼ - ¾ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 150 g unsalted butter, soft, diced
Klingclip with Chakalaka Vegetables
- 300 g onions, halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 - 2 tsp dried chilli flakes, to taste
- 1 heaped Tbsp curry powder
- 1 tsp sweet paprika
- 1 ½ tsp smoked paprika
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 300 g carrots, cut in sticks (1 cm x 8 cm)
- 30 g sugar beet molasses
- 1 tsp mustard
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 8 white fish fillets, skinless, approx. 100 g each (e.g. kingclip, coalfish, cape hake)
- ground black pepper, to taste
- 1 Tbsp orange zest, grated
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 50 g water
- 120 g red peppers, cut in bite-sized pieces
- 500 g large white beans, tinned (e.g. borlotti or white haricots blanc), drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1514.8 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Chicken Étouffée
45min
Root Vegetable Gratin
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Keralan Fish Curry
30min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1h 10min
Chicken and Cauliflower Curry
45min