Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Circassian Chicken
2h
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min
Quick Lamb Dhansak
50min
Keralan Fish Curry
30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min
Chicken and Cauliflower Curry
45min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1h 50 min.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min