Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35min
Prawn Bhuna
30min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Chicken Garam Masala
50min
Veracruz Fish
30min
Seafood Korma
40min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Chicken Jalfrezi
1h
Chicken Saag
50min
Chicken and Mushroom Balti
50min
Pork Vindaloo
4 Std.
Keralan Fish Curry
30min