Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g onions, sliced (3 mm)
- 600 g haddock fillets, thick cut, skinless, boneless
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 425 g plain yoghurt
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp cayenne pepper
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp garam masala
- 2 Tbsp ground coriander
- 2 Tbsp lemon juice
- 50 g vegetable oil
- 40 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1313 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 18.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Bhuna
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Veracruz Fish
30min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15 menit
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Keralan Fish Curry
30min
Chicken and Mushroom Balti
50min