Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 16.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Chicken Provencale
1 Std.
Salmon Soufflé
1 Std.
Squid à la provençale
55min
Steamed Thai-style fish cakes
45 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Fish Stew
45 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Keralan Fish Curry
30 Min
Prawn Curry
30 Min
Green Curry Chicken
55min