Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1020 kJ / 244 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 16.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18h
Asian Steamed Side of Salmon
1h 45min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1h 45min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Steamed Salmon Parcels
55min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min