Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 lime, finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander, ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min
Monkfish and prawn soup
1u.
Asparagus Stem Soup
55 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1 Std. 50 Min