Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g groundnut oil
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 2 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 lime, finely grated zest and 15 g juice, plus extra for garnishing
- 15 g fresh coriander, ends of stalks removed, plus extra for garnishing
- 1 Tbsp coconut cream
- 1000 g water
- 2 fresh trout fillets, skinless (approx. 100 g each)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 4 leaves round lettuce
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 994 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 14.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40 min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Hake and Prawn Burger
15min
Barley Nasi Goreng with Prawns
1 godz.
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Fish Stew
45 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Hot and Sour Prawn Soup
15min