Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 40 g sesame oil
- 40 g light soy sauce
- 25 g lime juice, freshly squeezed
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g fresh coriander, plus extra for garnish
- 3 spring onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 800 g fresh salmon fillet (1 large fillet)
Cooking
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1317 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Prawn Curry
30 Min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.