Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 40 g sesame oil
- 40 g light soy sauce
- 25 g lime juice, freshly squeezed
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 15 g fresh coriander, plus extra for garnish
- 3 spring onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 1 fresh red chilli, deseeded if desired
- 800 g fresh salmon fillet (1 large fillet)
Cooking
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1317 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 23.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Blackened Salmon with Bean and Corn Salsa
20 Min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Steamed Salmon Parcels
55min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1小时 20 分钟
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Sicilian Salad
30 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.