Compatibele versies
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 garlic cloves
- 40 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
2
Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
of 2 Tbsp sambal oelek, or 1 Tbsp Thai chilli paste - 80 g honey
-
45
g rice vinegar
of 30 g white vinegar - 50 g white miso paste
- 30 g light soy sauce
- 25 g sesame oil, plus 1 Tbsp for drizzling
- olive oil, for greasing
-
300
g fresh shiitake mushrooms, sliced (1 cm)
of 300 g chestnut mushrooms, sliced (1 cm) - 4 cod fillets, skin on (approx. 150 g each), fresh or defrosted from frozen
- 1000 g water
- 200 g rice e.g. white jasmine rice, basmati rice
- 400 g broccoli, cut in small florets
- 2 Tbsp toasted sesame seeds, for garnishing
- 30 g spring onions, thinly sliced (1-2 mm), for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2750 kJ / 657 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 76 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 1233 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Garlic Salmon
2hod. 20min
Grisons Barley Soup
55min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Miso and Honey-roasted Aubergine
1h
Korean Ramen with Tofu
50 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min