
Apparaten en Accessoires
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2-3 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli (optioneel) deseeded½ - 1
-
duck breasts, skin on700 g
-
Chinese five spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste2 - 3 Tbsp
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
soy sauce40 g
-
white long grain rice200 g
-
pak choi cut in pieces200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2 cm)100 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
button mushrooms sliced250 g
-
soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)40 g
-
honey (approx. 3-4 Tbsp)80 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
600 kcal /
2512 kJ
Eiwitten
42 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
60 g
Vezels
6.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland