Compatibele versies
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (optioneel)
-
700
g duck breasts, skin on
of 700 g chicken breasts,skin on - 2 - 3 Tbsp Chinese five spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
of 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 40 g soy sauce
- 200 g white long grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces
of 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 2 tsp toasted sesame oil
- 250 g button mushrooms, sliced
- 40 g soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
- 80 g honey (approx. 3-4 Tbsp)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2512 kJ / 600 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chinese Pork with Vegetables
1小时 20 分钟
Prawn Saganaki
35 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Seafood Korma
40 Min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Seafood Risotto with Chorizo
1h 5min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13h
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 Min