Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, halved, to taste
- 20 g white wine vinegar
- 5 g fish sauce
- 30 g sesame oil
- 30 g soy sauce
- Voeding
- per 130 g
- Calorieën
- 1392.8 kJ / 332.9 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 30.6 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 2048.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Devilled Chicken with Coleslaw
1sa 45 dk
Asian Steamed Side of Salmon
1sa 45 dk
Prawn Saganaki
35 min
Beef Satay with Rainbow Noodles (TM5)
1h 30min
Superfood Salmon Salad
1h 5min
Seafood Marinade
5 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Prawn Curry
30 min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min