Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2924 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 Std. 5 Min
Southern-Style Fried Chicken & Sweetcorn
55 min
Beef Fajitas
1h
Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Curry Noodles with Pork
45 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min