Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Butter
- ½ shallot (approx. 10 g)
- 1 garlic clove
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g unsalted butter, diced
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
French Bistro Potato Salad
- 4 fresh chives, cut in pieces (2 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 spring onions (approx. 35 g), cut in pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 500 g water, boiling
- 700 g new potatoes, quartered
- vegetable oil, for frying
- 4 rump steaks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2924 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40min
Chicken Salad
1h 20min
Prawn Chow Mein
45min
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Seven Spice Chicken with Rice
35min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min