Apparaten en Accessoires
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 5min
12 slices
Ingrediënten
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
307 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
801 kJ /
190 kcal
Vetten
6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Milk Bread
2 godz. 20 min
Five-seed bread
1 godz. 50 min
Parmesan and Rosemary Buns
1 godz. 45 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Mini Carrot Cakes
50 min
Black Forest Trifle
1 godz. 45 min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 godz.
Yoghurt Bread
2 godz.
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Cheese Scones
20 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.