Apparaten en Accessoires
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
Voorbereiding 15min
Totaal 2u. 5min
12 slices
Ingrediënten
-
25 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 ¼ tsp
-
water220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
Brie cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
seedless red grapes halved200 g
-
fresh rosemary leaves only, roughly chopped3 sprigs
-
coarse sea salt for sprinkling
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
307 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
801 kJ /
190 kcal
Vetten
6 g
Verzadigd vet
3 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Christmas Tree Pull-apart Bread
2u. 20min
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Honey Parmesan Parsnips
50min
Pecan and Cranberry Rye Bread
3u.
Family Chicken Galette
1u. 55min
Cheese crackers
2u. 30min
Bramley Apple Shortcake
1u. 20min
Cheese Straws
30min
Coconut Pie
1u. 35min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1u.
Yoghurt Bread
2u.
Cheese Scones
20min