![Honey Parmesan Parsnips Honey Parmesan Parsnips](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A15D4695-547E-4B1F-B7EA-901E09DDA2D8/Derivates/c003b801-15da-4fad-b799-6e39d11ba9a1.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g polenta
- 3 Tbsp olive oil
- 30 g unsalted butter, diced
- 500 g water
- 800 g parsnips, peeled, quartered lengthways
- 4 garlic cloves
- 100 g runny honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 313 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot and Swede Mash
20 min
Dauphinoise Potatoes
50 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Mulled Wine
30 min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 godz. 20 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5 Std. 30 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 godz. 20 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Curried Parsnip Soup
30 min