Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g polenta
- 3 Tbsp olive oil
- 30 g unsalted butter, diced
- 500 g water
- 800 g parsnips, peeled, quartered lengthways
- 4 garlic cloves
- 100 g runny honey
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1390 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Natrium
- 313 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1 Std. 20 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Red Cabbage
1 godz.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 min
Mulled Wine
30 min
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Festive Nut Roast Wreath
2h
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Hot Artichoke Dip
30 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min