![Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/56DDD8F8-C78C-4C7C-88BD-A8EB36AD0247/Derivates/41e4635c-0ca3-40c7-a16d-ff1da3a2206b.jpg)
Compatibele versies
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guinness® Bread
- 450 g strong wholemeal bread flour
- 125 g strong white bread flour
- 1 Tbsp baking powder
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 285 g buttermilk
- 130 g Guinness®
- 100 g treacle
- 20 g porridge oats
Smoked Trout Topping
- 150 g watercress
- 60 g olive oil
- 30 g cider vinegar
- 30 g honey
- ½ Tbsp wholegrain mustard
- 3 - 4 sprigs fresh dill, leaves only, to taste
- 200 g crème fraîche
- 2 tsp creamed horseradish
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g smoked trout fillets, flaked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3212 kJ / 768 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Irish Soda Bread
45 min
Sloe Gin
2160sa 20 dk
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Brandy Butter
10 Min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1sa 55 dk
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6u. 25min
Curried Parsnip Soup
30 min