Compatibele versies
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guinness® Bread
- 450 g strong wholemeal bread flour
- 125 g strong white bread flour
- 1 Tbsp baking powder
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 285 g buttermilk
- 130 g Guinness®
- 100 g treacle
- 20 g porridge oats
Smoked Trout Topping
- 150 g watercress
- 60 g olive oil
- 30 g cider vinegar
- 30 g honey
- ½ Tbsp wholegrain mustard
- 3 - 4 sprigs fresh dill, leaves only, to taste
- 200 g crème fraîche
- 2 tsp creamed horseradish
- 1 lemon, freshly squeezed juice only
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g smoked trout fillets, flaked
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3212 kJ / 768 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16 godz.
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Sweet Pastry Tartlets
1h 45min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 Std. 40 Min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 Std. 25 Min
Prawn Cocktail
15min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Chicken Liver Parfait
2 Std. 40 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Classic Flapjack
55min
Lemon Posset
2 Std. 40 Min