Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 apples Cox, cored, quartered (approx. 200 g)
- 150 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 700 g red cabbage, cored, finely sliced
- 50 g cider vinegar
- 30 g light brown muscovado sugar
- 100 g water
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- ¼ tsp ground allspice
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground cloves
- 40 g cranberry sauce (see tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 557 kJ / 133 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 176 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Carrot and Swede Mash
20 Min
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Cranberry Sauce
1 Std.
Rhubarb Crumble
55 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Red Cabbage
1 Std.
Smoked Mackerel Pâté
55 Min