Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 250 g wholemeal flour
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 1 ½ tsp bicarbonate of soda
- 450 g buttermilk
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 0.6 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 348.4 mg
In Collecties
-
Demo 19 recepten, VK en Ierland
-
First Class 11 recepten, VK en Ierland
-
St. Patrick's Day 14 recepten, VK en Ierland
-
Taste of Ireland 12 recepten, VK en Ierland
-
The British Isles on a Plate 88 recepten, VK en Ierland
-
Then. Now. Always. 50 recepten, VK en Ierland
-
Thermomix® Sensor: Getting Started 21 recepten, VK en Ierland
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Bara Brith
10h
Cheesy Triangle Scones
25min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Berry Foam
10min
Rhubarb Crumble
55min
Curried Parsnip and Apple Soup
30min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Ginger Flapjacks
1h 30min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Smoked Mackerel Pâté
55min