Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g olive oil
- 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 750 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 473.7 kJ / 113.2 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 652.4 mg
Alternatieve recepten
Creamy Courgette Soup
25min
Tuscan Bean Soup
50min
Vegetable Soup
35min
Curried Parsnip Soup
30min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Versatile Chunky Soup
50min
Carrot and Coriander Soup
25min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Carrot and Coriander Soup
25min