Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g olive oil
- 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
- 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
- 750 g water (see tip)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 473.7 kJ / 113.2 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 652.4 mg
Alternatieve recepten
Versatile Chunky Soup
50 Min
Curried Parsnip Soup
30p
Pea and Mint Soup (TM6)
20p
Leek and Potato Soup (TM5)
40p
Sweet Potato and Courgette Soup
25p
Carrot and Swede Mash
20p
Carrot and Coriander Soup
25p
Creamy tomato soup
30p
Vegetable Soup
35p
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30p
Butternut Squash and Coconut Soup
30p
Cauliflower Cheese
50 Min