Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 110 g onions, quartered
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 6 slices smoked bacon (approx. 150 g), diced (1 cm)
- 150 g red lentils, rinsed
- 150 g split peas, soaked overnight and rinsed
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 800 g boiling water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp smoked paprika
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.8 kJ / 362.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 377.6 mg
Alternatieve recepten
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Danish Split Pea Soup
1h
Creamy tomato soup
30min
Tuscan Bean Soup
50min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM6)
40min
Mulligatawny Soup
35min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30min