Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 110 g onions, quartered
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 6 slices smoked bacon (approx. 150 g), diced (1 cm)
- 150 g red lentils, rinsed
- 150 g split peas, soaked overnight and rinsed
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 800 g boiling water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp smoked paprika
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.8 kJ / 362.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 377.6 mg
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min
Chicken Étouffée
45min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Smoky Pork and Beans
3h
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Creamy Pepper Soup
20 Min