![Lentil and Bacon Soup Lentil and Bacon Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F046869D-7731-4732-ABD8-A605EF55AD98/Derivates/50cd4832-ea31-4fb8-96be-2b739e22a447.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 110 g onions, quartered
- 100 g celery stalks, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 6 slices smoked bacon (approx. 150 g), diced (1 cm)
- 150 g red lentils, rinsed
- 150 g split peas, soaked overnight and rinsed
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 800 g boiling water
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp smoked paprika
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516.8 kJ / 362.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 377.6 mg
Alternatieve recepten
Scotch Broth
1hod.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef Goulash Soup
1hod. 15min
Red Lentil Soup
40min
Grisons Barley Soup
55min
Polenta with Rich Meat Ragu
1hod. 10min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Tuscan Bean Soup
50min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Chicken Étouffée
45 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min