Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup
- 1 onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- ½ tsp smoked paprika
- 30 g olive oil
- 1 carrot, cut in pieces
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 100 g pumpkin, cut in cubes (2-3 cm)
- 150 g French green lentils, soaked overnight and drained
- 1 dried bay leaf
- 600 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g chorizo, sliced (1 cm)
Pancetta Croutons
- 4 slices bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips
- 12 slices pancetta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min
Red Lentil Soup
40 Min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50 min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Double Pea and Chorizo Soup
45 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Mediterranean Salad
25 Min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min