Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soup
- 1 onion, halved
- 1 garlic clove
- 1 red pepper, deseeded and cut in pieces
- ½ tsp smoked paprika
- 30 g olive oil
- 1 carrot, cut in pieces
- 2 celery stalks, cut in pieces
- 100 g pumpkin, cut in cubes (2-3 cm)
- 150 g French green lentils, soaked overnight and drained
- 1 dried bay leaf
- 600 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g chorizo, sliced (1 cm)
Pancetta Croutons
- 4 slices bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips
- 12 slices pancetta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 Min