Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 17.2 g
Alternatieve recepten
Tuscan Bean Soup
50 Min
Mushroom Stroganoff
30 Min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Asparagus Risotto
45min
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Lentil Moussaka
2h 20min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min