Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces
- 80 g celeriac, cut in pieces
- 200 g potatoes, cut in pieces
- 20 g oil
- 100 g leeks, sliced (5 mm)
- 900 g water
- 250 g green lentils, dried, rinsed
- 20 g tomato purée
- 1 tsp sugar
- 120 g pancetta, diced
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 30 g cider vinegar
- ½ tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1821 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 23.1 g
- Koolhydraten
- 47.1 g
- Vetten
- 17.2 g
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Ratatouille
40min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Courgette Omelette
40min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50min
Creamy Courgette Soup
25min
Tuscan Bean Soup
50min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h