Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 garlic clove
- 200 g onions, quartered
- 30 g unsalted butter, diced
- 600 g fresh mushrooms, sliced (5 mm)
- 20 g tomato purée
- 40 g white wine
- 80 g liquid vegetable stock
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 1 tsp fine sea salt, or to taste
- 10 - 20 g lemon juice, to taste
- 100 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 19.3 g
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Mushroom Risotto
30p
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40p
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30p
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25p
Lentil Moussaka
2h 20 phút
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45p
Lentil Moussaka
3h 30 min
Vegetable Stroganoff
30p
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.