Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g bread, torn in pieces
- 2 - 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 200 g mozzarella, cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 1000 g aubergines, sliced lengthways (1 cm) (approx. 3 aubergines)
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 10 fresh basil leaves
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1297 kJ / 311 kcal
- Eiwitten
- 19.2 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 17.3 g
Alternatieve recepten
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1hod.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45 Min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1hod.
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Lentil moussaka
2h 20min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1hod.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min