Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gratin
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g ground almonds
- 30 g breadcrumbs
Mushrooms
- 2 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g fresh wild mushrooms, sliced
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Potato Purée
- 600 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (2 cm)
- 300 g whole milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 10.01 g
- Koolhydraten
- 22.46 g
- Vetten
- 19.37 g
- Vezels
- 3.84 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable Stroganoff
30 Min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min
Chickpea Gratin
1 Std.
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Roasted Tomato Tart
2h
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Tomato and Vegetable Quiche
1h 45min