![Mushroom Parmentier Mushroom Parmentier](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/891DDDC1-542A-4557-8C8C-BB457FAA5153/Derivates/4FF1EAB2-6D90-4B6E-8AAB-9E9478330A9D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gratin
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 30 g ground almonds
- 30 g breadcrumbs
Mushrooms
- 2 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 g fresh wild mushrooms, sliced
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Potato Purée
- 600 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (2 cm)
- 300 g whole milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 30 g unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1272 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 10.01 g
- Koolhydraten
- 22.46 g
- Vetten
- 19.37 g
- Vezels
- 3.84 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veggie Wellington
2h
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Mushroom Stroganoff
30min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Vegetable Stroganoff
30min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min