Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bread, torn in pieces
- 2 shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 250 g kale, tough stalks removed
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g feta cheese, crumbled
- 6 stalks fresh mint, leaves only, finely chopped
- 1 medium egg
- fine sea salt, to taste
- macadamia oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417.2 kJ / 99.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Fennel Risotto
35 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1 godz. 30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 godz.
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 godz.
Garlic and White Bean Stew
50 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min