Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g bread, torn in pieces
- 2 shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 250 g kale, tough stalks removed
- 50 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 70 g feta cheese, crumbled
- 6 stalks fresh mint, leaves only, finely chopped
- 1 medium egg
- fine sea salt, to taste
- macadamia oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 417.2 kJ / 99.8 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 6 g
Alternatieve recepten
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Curried Squash Galette
1h 20 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1h 15min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h