Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g chickpea flour
- 250 g water
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- ½ tsp fine sea salt
- 1 red onion, quartered
- 1 garlic clove
- 1 tomato, sliced
- 100 g tinned tuna in oil, drained and flaked
- 1 Tbsp pitted black olives
- 1 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 1 pinch dried oregano
- 1 pinch ground black pepper
- 2 fresh basil leaves, shredded, for garnish
- 1 pinch chilli flakes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4753 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Miso Whitefish with Green Beans and Chickpea Purée
3 Std.
Creamy White Beans and Leeks
20min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Fennel Risotto
35min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 Std. 40 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Chickpea Pancakes
20min