Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g chickpea flour
- 250 g water
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- ½ tsp fine sea salt
- 1 red onion, quartered
- 1 garlic clove
- 1 tomato, sliced
- 100 g tinned tuna in oil, drained and flaked
- 1 Tbsp pitted black olives
- 1 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 1 pinch dried oregano
- 1 pinch ground black pepper
- 2 fresh basil leaves, shredded, for garnish
- 1 pinch chilli flakes (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4753 kJ / 1140 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1u.
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1sa 5 dk
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Pea Gazpacho
4h 15 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min