Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic bulb, large
- 2 Tbsp olive oil
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g shallots, halved
- 300 g pearled spelt, washed
- 150 g white wine
-
500
g vegetable stock
of 500 g chicken stock - 150 g single cream
- 2 lemons, finely grated zest and 40 g juice
- 2 Tbsp fresh chives, finely sliced
- fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, for garnishing
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Lentil curry stew with chicken
8h 35min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 Min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12klst 45 min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Red Pepper Houmous
5min
Sicilian Caponata - Caponata siciliana
30min