Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic bulb, large
- 2 Tbsp olive oil
-
40
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 40 g shallots, halved
- 300 g pearled spelt, washed
- 150 g white wine
-
500
g vegetable stock
of 500 g chicken stock - 150 g single cream
- 2 lemons, finely grated zest and 40 g juice
- 2 Tbsp fresh chives, finely sliced
- fresh flat-leaf parsley, roughly chopped, for garnishing
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1810 kJ / 432 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 Min
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
1h 40 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 Min
Lentil Moussaka
2h 20 min
Stuffed Seitan Roll with Champagne Rice
1 Std. 45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min