Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g onions, quartered
- 100 g carrots, cut in pieces (3-4 cm)
- ½ - 1 fresh jalapeño chilli, deseeded if preferred
- 30 g unsalted butter
- 160 g smoked lean bacon, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g water
- 100 g strong brewed coffee (approx. 3 shots)
- 20 - 30 g brown sugar, to taste
-
40
g sugar beet molasses
of 40 g treacle - 40 g tomato purée
-
1
tsp vegetable stock paste (homemade - see tips)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 Tbsp cider vinegar
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 800 g tinned cannellini beans (2 tins), rinsed and drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1039 kJ / 247 kcal
- Eiwitten
- 14.5 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 8.2 g
- Vezels
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Olive Bread Rolls
2h
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sugar Free Banana Bread
1j 15 menit
Vegetable Oat Bake
1j 15 menit
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Multiseed Bread
2h
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1j 15 menit
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h