Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 15 g roasted, unsalted cashew nuts
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 50 g vegan cheese, grated (see tip)
- 35 g rolled oats
Steamed Vegetables
- 500 g water
- 350 g cauliflower florets
- 350 g broccoli florets
- 1 pinch fine sea salt
Béchamel
- 50 g extra virgin olive oil
- 70 g plain flour
- 500 g soya milk
- 100 g vegan cheese, grated
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 17.42 g
- Koolhydraten
- 17.95 g
- Vetten
- 22.19 g
- Vezels
- 4.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Chickpea Gratin
1sa
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 godz. 20 min
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 Min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 Min