![Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B89ABFFF-31E6-4DCA-8634-9E980DA23067/Derivates/7CCCDF02-05A5-47B3-8CEF-F23C9CAB1623.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 15 g roasted, unsalted cashew nuts
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 50 g vegan cheese, grated (see tip)
- 35 g rolled oats
Steamed Vegetables
- 500 g water
- 350 g cauliflower florets
- 350 g broccoli florets
- 1 pinch fine sea salt
Béchamel
- 50 g extra virgin olive oil
- 70 g plain flour
- 500 g soya milk
- 100 g vegan cheese, grated
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 17.42 g
- Koolhydraten
- 17.95 g
- Vetten
- 22.19 g
- Vezels
- 4.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Veggie Wellington
2 godz.
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1 Std. 20 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 godz. 30 min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1 godz. 30 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10min
Vegetable Stroganoff
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Chickpea Pancakes
20min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min