Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 15 g roasted, unsalted cashew nuts
- 1 sprig fresh parsley, leaves only
- 50 g vegan cheese, grated (see tip)
- 35 g rolled oats
Steamed Vegetables
- 500 g water
- 350 g cauliflower florets
- 350 g broccoli florets
- 1 pinch fine sea salt
Béchamel
- 50 g extra virgin olive oil
- 70 g plain flour
- 500 g soya milk
- 100 g vegan cheese, grated
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1426 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 17.42 g
- Koolhydraten
- 17.95 g
- Vetten
- 22.19 g
- Vezels
- 4.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk
Veggie Wellington
2sa
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Chickpea Pancakes
20min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Vegan Bean Burgers
1sa 20 dk
Vegetable Stroganoff
30 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1sa 10 dk
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min