Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g aubergines, diced (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 20 g plain flour
- 150 g soya cream
- 150 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 30 g white wine
- 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
- 200 g courgettes, diced (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fresh rosemary
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g pitted black olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 582 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 godz. 15 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1sa 10 dk
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegetable Tart
1 godz. 15 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Potato Curry
12h 50 min.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1sa 20 dk
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min