Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g aubergines, diced (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 20 g plain flour
- 150 g soya cream
- 150 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 30 g white wine
- 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
- 200 g courgettes, diced (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fresh rosemary
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g pitted black olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 582 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Potato Curry
12h 50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min