![Vegetable Stroganoff Vegetable Stroganoff](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2FB8F6EB-C6D5-4B60-B778-BCEFE51733EA/Derivates/5F79A2F8-74F6-44AA-952E-7B0E921CDF6B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g aubergines, diced (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 20 g plain flour
- 150 g soya cream
- 150 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 30 g white wine
- 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
- 200 g courgettes, diced (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fresh rosemary
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g pitted black olives
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 582 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40p
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40p
Potato Curry
12j 50 menit
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Sweet Potato Curry
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min