Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 1223 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Pasta alla Nerano
40min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vietnamese-style Vegetable Stew with Rice
40min
Vegetarian Chilli
35 Min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 Std.
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min