Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Buckwheat Pasta
- 150 g water
- 300 g buckwheat flour, plus extra for dusting
- ¼ tsp fine sea salt
Veggie Ragout
- 1 garlic clove, sliced
- 30 g olive oil
- 50 g onion, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 50 g carrots, cut in pieces (1 cm)
- 50 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ - 2 tsp salt, to taste
- 400 g passata
- 100 g water, plus extra for cooking pasta
- 200 g tinned lentils, drained
- 1 pinch ground black pepper
- 5 fresh basil leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797.4 kJ / 429.6 kcal
- Eiwitten
- 16.3 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 1223 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Vegan Spanish Omelette
40min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 Min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Gluten-free Vegan Lasagne
2h 20min