Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g aubergines, cut in pieces (5 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (5 cm)
- 300 g red peppers, cut in pieces (5 cm)
- 2 Tbsp olive oil, plus 10 g
- 3 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 150 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 1000 g passata
- ½ tsp caster sugar
- 40 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 45 g pine nuts
- 180 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 15 g nutritional yeast flakes
- 1 Tbsp lemon juice
- 1 pinch dried chilli flakes
- 180 g extra virgin olive oil
- 50 g dairy-free spread, plus extra for greasing
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
- 500 g soya milk, unsweetened (see tip)
- 9 dried lasagne pasta sheets
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3261.7 kJ / 779.6 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 74.9 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 1343.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 menit
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 menit
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 menit
Smoky Paprika Rub
5 menit
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2h
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 dk
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 menit
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min