Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta Sheets
- 120 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- 70 g sweet potato, cooked and cooled, cut in pieces
- 1 tsp olive oil
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- 150 g semolina
Lentil Ragout
- 70 g carrots, cut in pieces
- 70 g onions, quartered
- 20 g celery, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 50 g olive oil
- 200 g lentils
- 80 g red wine
- 750 g tinned chopped tomatoes
- 350 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch sugar
Béchamel Sauce
- 700 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- 65 g plain flour
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- 25 g olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935 kJ / 463 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 685 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Vegetarian Chilli
35min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min