Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g sweet potatoes, peeled, cut in pieces
- 2 - 4 sprigs fresh thyme, to taste
- 100 g olive oil, plus 2 Tbsp
- 50 g balsamic vinegar
- 1 Tbsp wholegrain mustard
- 2 - 3 garlic cloves
- 1 ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ¾ tsp ground black pepper, or to taste
- 800 g water
- 250 g pearled spelt, rinsed
- 350 g tenderstem broccoli, cut in pieces (4 cm)
- 100 g red onions, thinly sliced
- 100 g black olives
- 4 Tbsp pumpkin seeds
- 15 g fresh parsley leaves, roughly chopped, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1044 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 28.5 g
- Vetten
- 11.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1u.
Kale Pesto Pasta Salad
50 Min
Detox Salad
10min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Squash and Broccoli Salad
35 Min
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40 Min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Smoky Couscous Salad
20 Min