Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for drizzling
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves, plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts, roughly chopped
- 100 g blue cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3507 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10 min
Root Vegetable Gratin
1 Std.
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Asparagus Risotto
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 Std.
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min