Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for drizzling
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves, plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts, roughly chopped
- 100 g blue cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3507 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Risotto
30min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Courgette and Feta Risotto
30min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Asparagus Risotto
45min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h