Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sweet Potatoes
- 800 g sweet potatoes, skin on, diced (2 cm)
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for drizzling
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Risotto
-
60
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh sage leaves, plus extra for garnishing
- 320 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
- 60 g dry white wine
- 820 g boiling water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled - ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 80 g pecan nuts, roughly chopped
- 100 g blue cheese, crumbled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3507 kJ / 836 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 107 g
- Vetten
- 34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Pea and Courgette Tarts
1sa
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Fennel Risotto
35min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Mushroom and Spinach Risotto
55 dk
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Springtime Risotto
55 dk
Asparagus and Pea Pasta
20min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 dk
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min