Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese
- 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded
- 1 tsp fresh thyme leaves
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, boiling
- 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
- 250 g dried pasta, fusilli or penne
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 68.4 g
- Vetten
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetable pasta sauce
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1h 15min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Spring Vegetable Penne
45min
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
1h 20 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Pasta and Chickpea Salad
25min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min