
Apparaten en Accessoires
Pasta with Squash and Chickpeas
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese20 g
-
butternut squash cut in pieces (3 cm)450 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
water boiling500 g
-
cooked chickpeas drained, rinsed (1 x 400 g tin)240 g
-
dried pasta fusilli or penne250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped1 bunch
Voeding per 1 portion
Calorieën
373 kcal /
1562 kJ
Eiwitten
15.2 g
Vetten
4.3 g
Koolhydraten
68.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

More Midweek Meals
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland