Pasta with Squash and Chickpeas
TM6 TM5 TM31

Pasta with Squash and Chickpeas

3.1 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Parmesan cheese
  • 450 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
  • 1 fresh red chilli, halved, deseeded
  • 1 tsp fresh thyme leaves
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
    of 1 tsp vegetable stock paste, homemade
  • 500 g water, boiling
  • 240 g cooked chickpeas, drained, rinsed (1 x 400 g tin)
  • 250 g dried pasta, fusilli or penne
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1562 kJ / 373 kcal
Eiwitten
15.2 g
Koolhydraten
68.4 g
Vetten
4.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten