![Pearl Barley Risotto with Mushrooms Pearl Barley Risotto with Mushrooms](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8EDDC6E2-66A7-4F3E-A365-14E7E6B5306C/Derivates/A17AFCD6-8A92-4A6A-8AC6-0B28F9A1FE59.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 400 g mixed fresh mushrooms (brown and white), sliced
- 10 g soy sauce
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra for garnish
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp fine sea salt
- 100 g onions, quartered
- 40 g white wine
- 250 g pearl barley
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1498 kJ / 358 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Coconut Creamed Kale
20 min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min