![Quinoa Broth Quinoa Broth](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69F76CE6-3FEF-4B24-A85E-E907D862DD54/Derivates/4793E922-9052-4D63-B370-76AA0E0F7DBA.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Red Lentil Soup
40 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15 min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9 Std. 10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15 min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 min
Sweet Potato Curry
30 Min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min