Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g quinoa, rinsed and well drained
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 25 g extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 100 g leeks, cut in rounds (1 cm)
- 100 g carrots, peeled, diced (1 cm)
- 100 g white cabbage, cut in thin strips (1 cm)
- 6 cherry tomatoes, halved
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 750 g boiling water
- 150 g tinned kidney beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 6.4 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Vegetable Oat Bake
1h 15 min
Tofu stew
30min
Vegetable and Almond Soup
45min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min