Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 300 g new potatoes, diced (1 cm)
- 1000 g water
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- 2 Tbsp tahini
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ lemon, freshly squeezed juice only (approx. 20 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 731 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 Std. 15 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Red Lentil Soup
40 min
Borscht
50 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Gaji Namul (Steamed Aubergine Side Dish)
45 Min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Vegetable and Almond Soup
45 Min
Quinoa Broth
35 min