Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g mixed peppers, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 80 g onions, thinly sliced (2 mm)
- 150 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 150 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 10 g pickled capers, drained
- 10 g toasted pine nuts
- 1 garlic clove
- 500 g beef strips
- 1 ¼ - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- 15 g balsamic vinegar
- 130 g cherry tomatoes, halved
- ½ tsp sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1323 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 832 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM6)
1 Std. 45 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Sautéed Prawns
15min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 Min
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min