![Pork with Spinach Lentils Pork with Spinach Lentils](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1DACDAD0-C1B0-4B70-9190-8D8A5A09DD66/Derivates/49653905-68CA-4A76-9755-FDA5687E3A55.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Green Bean Casserole
1h 30min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 Min
Veracruz Fish
30 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 Std. 10 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.