Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Mediterranean Turkey Roulades
45 min
Chicken Provencale
1 godz.
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 Std. 5 Min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min