Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 18.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 menit
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 Min
Lentil curry stew with chicken
8 godz. 35 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 menit
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1j 10 menit
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 menit
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 menit
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min