Pork with Spinach Lentils

Pork with Spinach Lentils

4.5 37 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • fresh baby spinach
    200 g
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • olive oil plus extra for frying
    30 g
  • red onions quartered
    70 g
  • sun-dried tomatoes in oil drained, halved
    70 g
  • lentils rinsed, drained (2 x 400 g)
    2 tins
  • water
    150 - 250 g
  • pork fillet trimmed, sliced 1 cm
    500 g
  • balsamic vinegar
    1 Tbsp
  • fine sea salt plus extra for seasoning pork
    ½ tsp
  • ground black pepper plus extra for seasoning pork
    ¼ tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 370 kcal / 1547 kJ
Eiwitten 35.2 g
Vetten 18.9 g
Koolhydraten 14.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...