
Apparaten en Accessoires
Pork with Spinach Lentils
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh baby spinach200 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
olive oil plus extra for frying30 g
-
red onions quartered70 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, halved70 g
-
lentils rinsed, drained (2 x 400 g)2 tins
-
water150 - 250 g
-
pork fillet trimmed, sliced 1 cm500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra for seasoning pork½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning pork¼ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
370 kcal /
1547 kJ
Eiwitten
35.2 g
Vetten
18.9 g
Koolhydraten
14.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

More Midweek Meals
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland