Compatibele versies
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 15.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Sardine and Pea Pilaf
40min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Seafood Stew with Coconut Milk
35 Min
Asparagus and Pea Pasta
20 min