Compatibele versies
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g onions, quartered
- 15 g fresh parsley, cut in pieces, plus 3 sprigs leaves only for garnishing
- 25 g olive oil
- 800 g tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
- 1000 g boiling water
- 300 g couscous
- ¼ tsp ground cinnamon
- 600 - 700 g fish, skinless, boneless, cut in pieces (5 cm) (e.g. hake, haddock, cod)
- 2 Tbsp flaked almonds, toasted
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2440 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 15.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 min
Veracruz Fish
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1h 25 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min