Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 150 g white cabbage, cut in pieces
- 100 g olive oil
- 300 g tomatoes, quartered
- 80 g onions, halved
- 4 garlic cloves
-
1
serrano chilli, halved
of 1 fresh jalapeño chilli, halved - 2 Tbsp cider vinegar
- 100 g pitted black olives
- 20 g pickled capers
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), to taste
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 dk
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 dk
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 dk
Pork with Spinach Lentils
20 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 dk