Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g rice
- 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
- 100 g carrots, cut in pieces
- 150 g white cabbage, cut in pieces
- 100 g olive oil
- 300 g tomatoes, quartered
- 80 g onions, halved
- 4 garlic cloves
-
1
serrano chilli, halved
of 1 fresh jalapeño chilli, halved - 2 Tbsp cider vinegar
- 100 g pitted black olives
- 20 g pickled capers
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), to taste
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1748 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 29.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Potato Bake with Dill
1j 15 menit
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Chicken Provencale
1h
Tuna-stuffed Tomatoes
35 menit
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Creamed Cod
45min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 menit
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min