Veracruz Fish
TM6 TM5

Veracruz Fish

3.1 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g rice
  • 250 g white fish fillets (e.g plaice), skinless, boneless, cut in pieces
  • 100 g carrots, cut in pieces
  • 150 g white cabbage, cut in pieces
  • 100 g olive oil
  • 300 g tomatoes, quartered
  • 80 g onions, halved
  • 4 garlic cloves
  • 1 serrano chilli, halved
    of 1 fresh jalapeño chilli, halved
  • 2 Tbsp cider vinegar
  • 100 g pitted black olives
  • 20 g pickled capers
  • 5 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 3 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1 - 2 fish stock cubes (for 0.5 l each), to taste
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1748 kJ / 418 kcal
Eiwitten
14.3 g
Koolhydraten
24.2 g
Vetten
29.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten