
Apparaten en Accessoires
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Crumble
-
cornbread cut in pieces200 g
-
pitted black olives50 g
-
olive oil50 g
Filling
-
garlic cloves4
-
onions100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered300 g
-
green pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
white wine20 g
-
dried bay leaf1
-
haddock fillets skinless, boneless (approx. 520 g)4
Voeding per 1 portion
Calorieën
505 kcal /
2113 kJ
Eiwitten
29.9 g
Vetten
27.6 g
Koolhydraten
34.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

WHITE FISH
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland