Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers

Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers

4.1 12 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

Crumble
  • cornbread cut in pieces
    200 g
  • pitted black olives
    50 g
  • olive oil
    50 g
Filling
  • garlic cloves
    4
  • onions
    100 g
  • olive oil
    30 g
  • tomatoes quartered
    300 g
  • green pepper cut in pieces (1 cm)
    100 g
  • red pepper cut in pieces (1 cm)
    100 g
  • white wine
    20 g
  • dried bay leaf
    1
  • haddock fillets skinless, boneless (approx. 520 g)
    4

Voeding per 1 portion

Calorieën 505 kcal / 2113 kJ
Eiwitten 29.9 g
Vetten 27.6 g
Koolhydraten 34.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...