Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crumble
- 200 g cornbread, cut in pieces
- 50 g pitted black olives
- 50 g olive oil
Filling
- 4 garlic cloves
- 100 g onions
- 30 g olive oil
- 300 g tomatoes, quartered
- 100 g green pepper, cut in pieces (1 cm)
- 100 g red pepper, cut in pieces (1 cm)
- 20 g white wine
- 1 dried bay leaf
- 4 haddock fillets, skinless, boneless (approx. 520 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2113 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 29.9 g
- Koolhydraten
- 34.2 g
- Vetten
- 27.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1j
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Salmon and Courgette en Croute
1j
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1j
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1j
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Tomato and Haddock Rice
50min