Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish
- 80 g onions, quartered
- 4 cloves
- 2 dried bay leaves
- 200 g cod fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled, deveined
- 125 g frozen mussel meat, defrosted
- 125 g scallops (optioneel)
- 600 g soya milk
- 200 g smoked mackerel fillets, skin removed
Vegan Béchamel
- 4 Tbsp cornflour, mixed with 4 Tbsp water
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Salsa Verde
- 3 garlic cloves
- 4 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 20 g fresh parsley, tough stems removed, cut in pieces
- 20 g fresh basil, tough stems removed
- 40 g pickled baby capers, drained
- 30 g extra virgin olive oil
Potatoes
- 500 g water
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1382.9 kJ / 330.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 621.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM6)
Geen beoordelingen
Colcannon
35min
Mushroom Risotto
30min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Cauliflower Pithivier in Gluten-free Cheddar Puff Pastry
2h 10min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min