Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fish
- 80 g onions, quartered
- 4 cloves
- 2 dried bay leaves
- 200 g cod fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled, deveined
- 125 g frozen mussel meat, defrosted
- 125 g scallops (optioneel)
- 600 g soya milk
- 200 g smoked mackerel fillets, skin removed
Vegan Béchamel
- 4 Tbsp cornflour, mixed with 4 Tbsp water
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard
Salsa Verde
- 3 garlic cloves
- 4 anchovy fillets, in oil
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
- 20 g fresh parsley, tough stems removed, cut in pieces
- 20 g fresh basil, tough stems removed
- 40 g pickled baby capers, drained
- 30 g extra virgin olive oil
Potatoes
- 500 g water
- 500 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, sliced (5 mm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1382.9 kJ / 330.5 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 12.4 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 621.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip Soup
30 Min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45 Min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min
Plum Clafoutis (TM5)
1 Std. 15 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Smoked Mackerel and Tarragon Soufflés
40 min
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 Std. 15 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Minted Mushy Peas with Crème Fraîche
20min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min